baristaparts

 Εμπόριο παγομηχανών

Ποιος Σας Στηρίζει Μετά Την Αγορά ;

Η δημιουργία του τμήματος τεχνικής υποστήριξης οφείλεται σε αυτόν τον συνήθη προβληματισμό των επαγγελματιών. Η συνεχής επίβλεψη και σωστή συντήρηση των μηχανημάτων και των εξαρτημάτων αυτών είναι απαραίτητη προκειμένου αυτά να καταστούν αποδοτικά για μακρό χρονικό διάστημα μετά την πώληση. Η εταιρία μας μπορεί να καλύψει αυτήν ακριβώς την ανάγκη κάθε επαγγελματία ή μη, παρέχοντάς του άμεση, αξιόπιστη και αποτελεσματική τεχνική εξυπηρέτηση σε όλα τα είδη εξοπλισμού που διαθέτει.

Συνδυάζοντας την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε, την γνώση που έχουμε αποκομίσει, αλλά και το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας, μπορούμε να αναλάβουμε την επίβλεψη των μηχανημάτων σας σε τακτικά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με το είδος του κάθε μηχανήματος και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, την επισκευή και συντήρηση παντός είδους μηχανημάτων παραγωγής καφέ ανεξαρτήτου μάρκας, αλλά και εξοπλισμού εστίασης, καθώς και την ολική ανακατασκευή μηχανών καφέ, με γνώμονα πάντα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Το κατάστημα μας στην Δυτική Θεσσαλονίκη (Εύοσμος) και η εταιρεία μας εξυπηρετεί από το 2013 πελάτες σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανημάτων (service) βρίσκεται σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο και πλήρως εξοπλισμένο, προκειμένου να καταστεί δυνατή η άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στις ανάγκες σας. Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας απαρτίζεται από επαγγελματίες τεχνικούς που εκπαιδεύονται διαρκώς και ενημερώνονται για όλες τις πρωτοποριακές μεθόδους στον τομέα της παροχής τεχνικής υποστήριξης.

Στόχος δικός μας είναι να σας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη στην διάγνωση, επισκευή και συντήρηση των μηχανημάτων σας.

Γι’ αυτό οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 2315 534995 και 6984 951850. Ένας εξειδικευμένος τεχνικός από την ομάδα μας θα σας εξυπηρετήσει το ταχύτερο δυνατ

  • Listing ID: 2126
Contact details

Λυκαονίας 2, Εύοσμος Θεσσαλονίκης.Κεντρική Μακεδονία 2315534995 Τηλ: 6984951850 info@baristaparts.gr https://baristaparts.gr/